Veido odos priežiūra šaltuoju sezonu

VEIDO ODOS PRIEŽIŪROS RUTINA ŠALTUOJU SEZONU


    Kiekvienas mūsų kasdienybėje susiduria su veido odos drėkinimu ir įvairių kremų naudojimu. Artėjant šaltajam metų sezonai ypatingai svarbu pasirūpinti savo veido oda ir apsaugoti ją nuo išsausėjimo. Todėl šiandien kviečiame susipažinti su svarbiausiais veido odos drėkinimo principais, klaidomis ir kosmetologų rekomenduojamais produktais. 

Pagrindinės klaidos veido odos priežiūros rutinoje.

    Pirmiausia svarbu nepamiršti, kad kiekvienas odos tipas reikalauja tinkamos priežiūros ir drėkinimo. 

Klaida nr. 1 - riebios odos drėkinti nereikia. Nepriklausomai nuo to, koks Jūsų odos tipas nepamirškite, kad veido odą drėkinti būtina! Dažnai skruostai, zona aplink lūpas būna sausesnė nei kakta ar nosis, tačiau nepaisant to, būtina padrėkinti kiekvieną veido odos lopinėlį. Ne veltui sakoma, kad vanduo - gyvybės šaltinis. Todėl ir drėkinamieji veido kremai gali padėti išvengti odos senėjimo.

Klaida nr. 2 - sausos veido odos šveitimas. Daugelis moterų pirmiausia veidą nuprausia šveitikliu ar prausikliu, o tik po to tepa drėkinamąjį kremą, tačiau taip yra pažeidžiamas viršutinis odos sluoksnis, kas gali paskatini dar didesni veido odos šerpetojimą ir sausėjimą. Todėl labai sausos odos savininkams pravartu veidą nuprausti vandeniu ir po to odą pamaitinti drėkinamuoju kremu.

Klaida nr. 3 - nereguliariai naudojamas kremas. Kai kurie žmonės nesugeba reguliariai naudoti kosmetikos produktų, todėl oda ne visuomet būna pamaitinta kreme esančiais vitaminais ir peptidais. Tokie veiksmai gali atnešti nemalonių odos problemų - tokiais veiksmais yra išbalansuojamas odos atsinaujinimas. Todėl iškyla rizika sukelti veido odos uždegimus ir riebalinių liaukų veikimo disbalansą.


Kviečiame pasirūpinti veido odos drėkinimu jau dabar!

    Savaime suprantama, kad veido oda rūpintis yra būtina, todėl prasidėjus rudeniui kviečiame įsigyti drėkinamąjį veido kremą ir pasirūpinti savo veido odos priežiūra jau dabar. O tam, kad apsispręsti būtų lengviau, pateikiame drėkinamųjų veido kremų rekomendacijas:

1. ODA drėkinamasis kremas su alavijais ir hialuronu. Šis veido kremas ypač tinka sausai ir jautriai veido odai, padeda atkurti odos drėgmės pusiausvyrą. Oda tampa minkšta, pamaitinta ir akimirksniu gražesnė.

2. BIODERMA  drėkinamasis kremas HYDRABIO CREME. Šis veido kremas akimirksniu sudrėkina ir atgaivina sausą veido odą bei suteikia švytėjimo.


3. VICHY veido kremas AQUALIA  THERMAL LIGHT. Šis veido kremas užtikrina odos drėkinimą net 48 valandas, sumažina smulkias raukšles, o veidas iškart tampa gaivesnis ir spindintis.

Jei šis straipsnis naudingas - palikite savo įžvalgą komentarų sekcijoje. 


SĖKMĖS rūpinantis savo oda, o tuo pačiu ir savo sveikata!

Komentarai

Populiarūs įrašai