Kūno odos šveitimas namuose

KŪNO ODOS ŠVEITIMAS NATŪRALIOMIS PRIEMONĖMIS

Apsilankius daugelio mūsų namų vonios kambaryje galima rasti daugybę skirtingų plaukų ir odos priežiūros priemonių. Bet ar tarp visų šių produktų rastumėte gerą kūno šveitiklį? Reikėtų nepamiršti, kad siekiant išlaikyti sveiką, lygią odą būtina įsigyti kūno šveitiklį ir jį reguliariai naudoti. Kūno masažo ir šveitimo derinys suteikia naudos, viršijančios paprasto dušo prausiklio galimybes.

KŪNO ŠVEITIMAS GALI PAGERINTI JŪSŲ ODOS BŪKLĘ IR TAPTI MALONIU NAMŲ SPA RITUALU!

Pagrindinės kūno šveitiklio naudos odai ir sveikatai:
💥Kaip ir veido odos ląstelės, taip ir Jūsų kūno ląstelės reguliariai atsinaujina, tad po viršutiniu odos sluoksniu slepiasi švari ir sveika oda. Todėl kūno šveitimo priemonės atgaivina ir atšviežina odą bei stabdo senėjimo procesus.

💥Kūno šveitikliu masažuojant odą, šveičiamosios granulės padeda pašalinti negyvą odą, o pats įtrynimas gerina kraujotaką ir padeda stimuliuoti limfmazgius, padidindamas kraujo tekėjimą į odos paviršių.

Malonu tai, kad kiekvienas galime pasigaminti įvairius kūno odos šveitiklius namuose iš pačių paprasčiausių produktų. Į šveitiklio sudėtį taip pat galima įtraukti mėgstamą eterinių aliejų mišinį, tam kad kūno šveitimas taptų dar malonesniu aromaterapijos seansu.


IŠBANDYKITE ŠĮ NAMUOSE SUKURTĄ KŪNO ŠVEITIKLĮ:

¼ puodelio alyvuogių aliejaus;

½ puodelio baltojo arba rudojo cukraus;

½ puodelio maltų avižinių dribsnių (arba kavos tirščių);

1-3 lašai eterinio aliejaus (išbandykite levandų, migdolų, citrusinių ar pipirmėčių aliejus).

Sumaišykite visus ingredientus ir supilkite į plastikinį indelį ar kitą sandarų indą. Vienu metu naudokite tik ketvirtadalį produkto, šveitiklį laikykite sausoje vietoje iki trijų savaičių.

KAIP NAUDOTI KŪNO ŠVEITIKLĮ:

💥Jei jūsų oda sveika ir stangri, dušo šveitiklį galite naudoti iki trijų kartų per savaitę. Bet jei turite jautrią arba ploną odą, šveitiklio naudojimą apribokite iki karto per savaitę.

💥Būkite atsargūs ir neperšveiskite. Nors Jūsų kūno oda yra storesnė už veido odą, ji taip pat gali būti dirginama. Visada drėkinkite odą po šveitimo tam, kad oda būtų lygi ir maitinama.

Nepamirškite, kad kūno odos šveitiklių nerekomenduojama naudoti jei esate nudegęs saulėje arba turite bėrimą ar kitų odos problemų. Kai kurie ingredientai - ir tikrasis šveitimas - gali dar labiau dirginti Jūsų odą. Taip pat nešveiskite odos po skutimosi, jei jūsų šveitiklyje yra druskos ar bet kokių cheminių ingredientų.

Rūpinkites savo kūno oda ir puoselėkite jos grožį!



Komentarai

Populiarūs įrašai